WELCOME TO SINTRANS
english deutsch italiano

      За Нас
      Услуги
      Информация
      Работа
      Новини
      Мнения
      Контакти
      SinTrack
Member of FIATA / NSBS

Историята на СИНТРАНС ЕООД започва през 1991 година с основаването на частна транспортна фирма с три превозни средства. От тогава дружеството се превръща в успешно предприятие в сферата на транспорта, спедицията и логистиката и се радва на добро име сред клиентите си.

Интересът към транспортни и логистични услуги расте непрекъснато. Чрез глобализирането на пазарите и свързаната с това покачваща се интензивност на транспортите се изискват все повече цялостни логистични решения. За да изпълним Вашите изисквания като надежден и компетентен партньор се стараем да развиваме услугите си постоянно, като Вашия успех и този на Вашите клиенти стои в центъра на работата ни. Нашата цел е Вашето удовлетворение, както и постоянното подобряване на качеството на услугите ни.

Като средно голямо частно дружество сме в състояние да изпълним Вашите индивидуални желания чрез гъвкавостта ни и широката гама от услуги, които предлагаме. Концентрирайте се върху Вашата основна дейност, ние ще се погрижим за останалото.

Всеки един наш сътрудник допринася със своя ноу-хау за високото качество на услугите ни. Кадрите ни са високо квалифицирани и владеят по няколко чужди езика. Предимство, което ни дава възможността да водим безпрепятствена комуникация с Вашите клиенти и партньори в цяла Европа.

При избора ни на партньори залагаме нa същите критерии на качество, които изпълняваме и ние.

Опазването на околната среда е също неизменна част от фирмените ни цели. Използваните от нас собствени и чужди превозни средства имат средна възраст от 1 до 5 години и изпълняват европейските еко норми Euro 5 и Euro 6.

СИНТРАНС ЕООД e член на Националното Сдружение на Българските Спедитори /НСБС/ и Междунaродната Федерация на Спедиторските Асоциации /FIATA/.THE PLEASURE TO TRUST                       
© SINTRANS EOOD